Op zes plaatsen in Westende-Bad plaatste de gemeente levensgrote stripfiguren. "Laat je verleiden door Fanny, krijg een kus van Annemieke en Rozemieke of drink samen met Urbanus 'een choco'. Je kan je fantasie de vrije loop laten gaan! Deel jouw verliefde foto's via Facebook of Instagram met #verliefdMiddelkerke en maak kans op één van de vele prijzen. Denk er aan om je post openbaar te plaatsen als je kans wilt maken op een prijs", aldus de gemeente.

Plannetjes zijn gratis af te halen in de toerismekantoren en aan het MAC of te downloaden via www.middelkerke.be/kusjesroute.

Waar vind je de stripfiguren?

- Fanny: Grand Hotel Bellevue

- Annemieke en Rozemieke: Portiekenplein

- Urbanus: Wulpenlaan

- Robbedoes en Kwabbernoot: Meeuwenlaan

- Filip en Mathilde : Rauschenbergplein

- Tante Sidonia: De Kwinte

Op zes plaatsen in Westende-Bad plaatste de gemeente levensgrote stripfiguren. "Laat je verleiden door Fanny, krijg een kus van Annemieke en Rozemieke of drink samen met Urbanus 'een choco'. Je kan je fantasie de vrije loop laten gaan! Deel jouw verliefde foto's via Facebook of Instagram met #verliefdMiddelkerke en maak kans op één van de vele prijzen. Denk er aan om je post openbaar te plaatsen als je kans wilt maken op een prijs", aldus de gemeente. Plannetjes zijn gratis af te halen in de toerismekantoren en aan het MAC of te downloaden via www.middelkerke.be/kusjesroute.