Eerder stelde het Kursaal al alle voorstellingen van maart uit. Nu worden ook de voorstellingen van april uitgesteld. Momenteel is het Kursaal samen met de organisatoren volop aan het kijken om nieuwe data in te plannen. Onder meer de K3-show, Ketnet musical en Bumba worden uitgesteld.

Alle ticketkopers worden zo snel mogelijk per e-mail geïnformeerd over het verdere verloop. Het Kursaal doet ook een oproep om de pagina's op sociale media en de website van het Kursaal goed te volgen. De geplande congressen en bedrijfsfeesten werden al eerder deze week verplaatst naar een alternatieve datum later dit jaar.

(TD)

Eerder stelde het Kursaal al alle voorstellingen van maart uit. Nu worden ook de voorstellingen van april uitgesteld. Momenteel is het Kursaal samen met de organisatoren volop aan het kijken om nieuwe data in te plannen. Onder meer de K3-show, Ketnet musical en Bumba worden uitgesteld. Alle ticketkopers worden zo snel mogelijk per e-mail geïnformeerd over het verdere verloop. Het Kursaal doet ook een oproep om de pagina's op sociale media en de website van het Kursaal goed te volgen. De geplande congressen en bedrijfsfeesten werden al eerder deze week verplaatst naar een alternatieve datum later dit jaar.(TD)