Kunstkring Art from Love uit Bredene steunt Het Blauwe Kruis

Bestuursleden Annie Vanlerberghe, Magda De Schepper en Nicole Knockaert (links op de foto) overhandigden de cheque aan afgevaardigden van het Blauwe Kruis. (foto MM)
Redactie KW

Kunstkring Art from Love blies verzamelen in Bistro Cartouche voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Bestuursleden Annie Vanlerberghe, Magda De Schepper en Nicole Knockaert maakten van de gelegenheid gebruik om een cheque te overhandigen aan Het Blauwe Kruis Oostende.

“Tijdens het weekend van Buren bij Kunstenaars hebben de leden van onze kring werken geveild voor dit goede doel”, legt Magda De Schepper uit. “Samen met de opbrengst van de jaarlijkse Spar-actie, in november, kwamen we zo aan 400 euro. En een snoepmand voor de diertjes.”

Art from Love kijkt volgens Magda intussen uit naar een veelbelovend 2020. “Naast onze vaste afspraken, zoals de Kunstroute tijdens de paasvakantie, staan we vanaf nu ook in voor de organisatie van de Place du Tertre tijdens de Dunegatfeesten (18 en 19 juli). Place du Tertre zal omgedoopt worden tot DuneART.

We zullen in het najaar ook opnieuw op post zijn in het MEC voor Buren bij Kunstenaars, samen met de handelaars. En uiteraard blijven we verder onze cursussen Basistekenen voor volwassenen – op maandagnamiddag – en ons Vrij Atelier – op donderdagnamiddag – organiseren.” (MM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier