KSA Zandvoorde kondigde deze 58ste editie van de Zwanefeesten aan op een heel erg originele manier. Elke avond werd het Eén-programma 'De Stoel' nagebootst door de KSA'ers. Tijdens dat programma trekt De Stoel door Vlaanderen en vallen er prijzen te winnen. Voor de aankondiging van de Zwanefeesten trok de KSA-stoel door Zandvoorde. Elke avond om 19 uur ging het KSA-gezelschap live op hun Facebookpagina.

De Zwanefeesten staan elk jaar garant voor heel wat bezoekers. Heel wat buurtbewoners komen er elkaar tegen en elke keer opnieuw is het een weekend om nooit meer te vergeten. Organisator Exan Vandycke staat voor de eerste keer aan het roer van de feesten, nadat Matthias Broucke de fakkel aan hem door gaf. "We starten de Zwanefeesten met een dropping om 18 uur. De avonddropping is telkens een groot succes, al hopen we dat de weergoden geen roet in het eten gooien. Voorlopig ziet het er goed uit", vertelt de KSA-leider. "Wie geen zin heeft om gedropt te worden, kan om 20 uur terecht op onze bingo- en baravond."

Zaterdag om 20 uur is er opnieuw de streekbierenavond. "Onze nagelblokken staan zoals elk jaar klaar", gaat Exan verder. "Tezelfdertijd staat de coverband Switch Corona op het podium. Om 22.30 uur maakt Bruges Swan Patrol hun opwachting. De covergroep brengt rock covers van de jarig 60 tot nu. De zaterdag wordt afgesloten met een optreden van Matimo om 24 uur."

Dippy & Doppy

De laatste dag van de Zwanefeesten start al om 12.30 uur met een heuse barbecue. "We hebben ook aan de allerkleinsten gedacht. Om 14.30 uur toveren Dippy & Doppy een lach op het gezicht van alle aanwezige jongens of meisjes. Om 16.30 uur maakt het akoestisch duo Edel Ways hun opwachting. Om 19 uur is het vervolgens de beurt aan Little Chris.

De 58ste editie van de Zwanefeesten worden afgesloten met een optreden van 't Westvlams Gemiengeld Vintekoor om 20 uur", besluit Exan.

KSA Zandvoorde kondigde deze 58ste editie van de Zwanefeesten aan op een heel erg originele manier. Elke avond werd het Eén-programma 'De Stoel' nagebootst door de KSA'ers. Tijdens dat programma trekt De Stoel door Vlaanderen en vallen er prijzen te winnen. Voor de aankondiging van de Zwanefeesten trok de KSA-stoel door Zandvoorde. Elke avond om 19 uur ging het KSA-gezelschap live op hun Facebookpagina. De Zwanefeesten staan elk jaar garant voor heel wat bezoekers. Heel wat buurtbewoners komen er elkaar tegen en elke keer opnieuw is het een weekend om nooit meer te vergeten. Organisator Exan Vandycke staat voor de eerste keer aan het roer van de feesten, nadat Matthias Broucke de fakkel aan hem door gaf. "We starten de Zwanefeesten met een dropping om 18 uur. De avonddropping is telkens een groot succes, al hopen we dat de weergoden geen roet in het eten gooien. Voorlopig ziet het er goed uit", vertelt de KSA-leider. "Wie geen zin heeft om gedropt te worden, kan om 20 uur terecht op onze bingo- en baravond." Zaterdag om 20 uur is er opnieuw de streekbierenavond. "Onze nagelblokken staan zoals elk jaar klaar", gaat Exan verder. "Tezelfdertijd staat de coverband Switch Corona op het podium. Om 22.30 uur maakt Bruges Swan Patrol hun opwachting. De covergroep brengt rock covers van de jarig 60 tot nu. De zaterdag wordt afgesloten met een optreden van Matimo om 24 uur." De laatste dag van de Zwanefeesten start al om 12.30 uur met een heuse barbecue. "We hebben ook aan de allerkleinsten gedacht. Om 14.30 uur toveren Dippy & Doppy een lach op het gezicht van alle aanwezige jongens of meisjes. Om 16.30 uur maakt het akoestisch duo Edel Ways hun opwachting. Om 19 uur is het vervolgens de beurt aan Little Chris. De 58ste editie van de Zwanefeesten worden afgesloten met een optreden van 't Westvlams Gemiengeld Vintekoor om 20 uur", besluit Exan.