Het zit KSA Lo niet mee. Twee weken geleden moesten ze hun startdag uitstellen als gevolg van een lokale uitbraak van corona in Lo-Reninge. En zaterdag gooide de herfststorm Odette roet in het eten.

Verzamelen op het polyvalent sportterrein achter de brandweerkazerne was door het slechte weer geen optie. Gelukkig kregen de KSA'ers onderdak in de Sint-Pieterskerk die voor de gelegenheid in een blauw-oranje jasje werd gestopt. Ouders mochten als gevolg van de coronamaatregelen de kerk niet binnen.

(KVCL)

Het zit KSA Lo niet mee. Twee weken geleden moesten ze hun startdag uitstellen als gevolg van een lokale uitbraak van corona in Lo-Reninge. En zaterdag gooide de herfststorm Odette roet in het eten.Verzamelen op het polyvalent sportterrein achter de brandweerkazerne was door het slechte weer geen optie. Gelukkig kregen de KSA'ers onderdak in de Sint-Pieterskerk die voor de gelegenheid in een blauw-oranje jasje werd gestopt. Ouders mochten als gevolg van de coronamaatregelen de kerk niet binnen.(KVCL)