Verschillende bannen - zo worden de afdelingen genoemd - organiseren online spelletjes en opdrachten. "Voor de kabouters zetten we opdrachtjes op de Facebookgroep van KSA-Chiro Bissegem. De oudsten doen dit in een WhatsApp-groepje met de leden", vertelt Stephen Bonte, die leider is bij de kabouters.

"De eerste opdracht voor de kabouters is alvast online gegaan: de blijf-in-uw-kot-challenge." Zolang er geen werking kan en mag gegeven worden is de leiding van plan om nog verdere opdrachtjes te posten. De filmpjes worden ingesproken door leiding. "We krijgen hulp van oud-leider Anseric Soete om de filmpjes aan elkaar te zetten."

KSA-Chiro Bissegem verwijst op haar pagina ook naar 'De online jeugdbeweging (tegen coronaverveling). "Daar vind je ook allerlei spelletjes en opdrachten", vertelt Stephen.

(EDB - foto EDB)

Verschillende bannen - zo worden de afdelingen genoemd - organiseren online spelletjes en opdrachten. "Voor de kabouters zetten we opdrachtjes op de Facebookgroep van KSA-Chiro Bissegem. De oudsten doen dit in een WhatsApp-groepje met de leden", vertelt Stephen Bonte, die leider is bij de kabouters."De eerste opdracht voor de kabouters is alvast online gegaan: de blijf-in-uw-kot-challenge." Zolang er geen werking kan en mag gegeven worden is de leiding van plan om nog verdere opdrachtjes te posten. De filmpjes worden ingesproken door leiding. "We krijgen hulp van oud-leider Anseric Soete om de filmpjes aan elkaar te zetten."KSA-Chiro Bissegem verwijst op haar pagina ook naar 'De online jeugdbeweging (tegen coronaverveling). "Daar vind je ook allerlei spelletjes en opdrachten", vertelt Stephen.(EDB - foto EDB)