Kristoff zet de droom van zijn overleden vriend verder: “Door het pimpen van wagens”

Redactie KW

In de Kalkoevestraat 26A opent Kristoff Mariën ProTech Monte-Carlo, een speciaalzaak voor het pimpen van voertuigen. Hij zet de droom verder van zijn vriend Benoit Thienpont, die in september vorig jaar onverwacht overleed aan een hartfalen. “Ik blijf hard werken met zijn glimlach op mijn gezicht”, zegt Kristoff.

Kristoff (41) is afkomstig uit Lier en woont in Ter Plancken in Wakken. Hij is getrouwd met Evy Keirsebilck (32) en is papa van Jord (15), Jolien (11), Ferre (3) en Renée (1). Hij genoot een opleiding koetswerk en deed ervaring op bij een vijftal grote carrosseriebedrijven in Antwerpen. Hij was elf jaar lang een van de gezichten van de afdeling carrosserie bij garage Ghistelinck Waregem. Met het voortzetten van het levenswerk van zijn vriend Benoit gaat een droom in vervulling.

Esthetisch aspect

“Protech Waregem is een bedrijf dat zich voornamelijk interesseert in het esthetische aspect van voertuigen, van auto’s over moto’s, tot zelfs boten en vliegtuigen”, vertelt Kristoff. “Het exterieur polijsten en het interieur reinigen zijn daarbij onze dagelijkse bezigheden. Onze core business is echter het plaatsen van de befaamde 3D+ coating die alle voertuigen beschermt tegen kleurverlies en glans en tegelijkertijd vuilafwerend is. Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd door ProTech Monte-Carlo in Monaco.”

MOBIELE SERVICE

“Ook lakcorrecties, extreme vervuilingen uitwissen en uitdeuken zonder schilderen behoren tot ons pakket”, vervolgt Kristoff. “Wij monteren ook alle mogelijke grillen, spoilers en wraps en volgen de nieuwste trends in window tinting en chrome delete . Met onze nieuwe mobiele service trekken we bovendien naar garages en particulieren om ter plaatse ons takenpakket aan te bieden. We hebben werkelijk voor elke vraag een oplossing. Dat alles vind je onder één dak in onze vestiging in Waregem, of on the road met onze mobiele service.” (PP)

Alle info: waregem@protech.mc en 0496 15 13 70.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.