Kristien Stragier mag ballonvaren dankzij prachtige foto

Kristien Stragier uit Wervik is tot winnaar uitgeroepen van de fotowedstrijd georganiseerd door Toerisme Grensleie. Ze wint een ballonvaart voor twee personen.

De winnende foto van Kristien Stargier uit Wervik. © WO

Toerisme Grensleie focuste zich tijdens de coronaperiode op alternatieven omdat veel evenementen en activiteiten geannuleerd werden. Daarbij wilde men iedereen laten genieten van de mooie vergezichten en prachtige landschappen die onze streek rijk is. Er werden twee fietslussen uitgewerkt met de Kezelbergroute als centrale verbindende groene as. De fietslussen waren elk om en bij de 45 km lang. De lussen die ook nog eens konden gecombineerd worden, liepen over het fietsnetwerk.

De wedstrijd hield in dat men een foto maakte en die dan deelde op Facebookpagina van Toerisme Grensleie. De wedstrijd, die liep van 1 juni tot en met 30 september, kreeg veel inzendingen maar uiteindelijk riep de jury Kristien Stragier uit Wervik tot winnaar uit. Zij wint een ballonvaart voor twee personen van het Ballonteam Lips uit Sint-Eloois-Winkel. (WO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.