Krijgt café 2.000 fans over de vloer voor optreden G Goran?

Goran met cameraman Hannes © LVT
Redactie KW

Goran Staessen, de nieuwste hiphopsensatie uit Geluwe, komt vrijdag langs in café De Vage Belofte op de Vismarkt in Ieper.

Zijn populariteit is enorm, op het evenement op Facebook staan er al meer dan 2.000 fans op ‘Aanwezig’. Goran Staessen (19) alias G Goran uit Geluwe raakte de afgelopen weken bekend door zijn parodie ‘Pret en Roapn’ op het liedje ‘Drank en Drugs’. Begin deze week was hij te gast bij Peter Van de Veire op MNM. Daarnaast heeft hij enkele eigen nummers en maakt hij animatiefilmpjes onder de noemer ‘Leven met Autisme’, samen met zijn cameraman Hannes. Nu vrijdag staat hij geprogrammeerd in de Vage Belofte op de Vismarkt.

Gerant Maxime Cherchié en het andere barpersoneel bereiden zich goed voor. “We wilden eerst een tent buiten opstellen, maar kregen geen toelating van de stad. Daardoor zal alles binnen gebeuren. Alle stoelen worden weggehaald, er zullen enkel wat hoge tafels blijven staan. De bovenverdieping wordt geopend en er zal een mobiele tapinstallatie worden geplaatst. We zorgen ook voor de nodige security. Uiteraard kunnen we geen 2.000 man binnenlaten, dus op tijd komen is de boodschap. De ongelukkigen zullen van buitenaf moeten proberen een glimp op te vangen van G Goran”, aldus Maxime. Het optreden van G Goran vindt plaats vanaf 21 uur.

(AP)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten