Krak van Bredene Matthieu Bonne maakt fietstocht door België

© MM
Redactie KW

Voor Matthieu Bonne, kanaalzwemmer, ultrasporter en enkele maanden geleden nog veelvuldig te zien in Kamp Waes, waren de voorbije maanden ongetwijfeld een (sportieve) hel.

In je kot blijven, is nu eenmaal iets wat aan de Krak van Bredene niet besteed is. Nu we weer iets verder het land mogen intrekken om sport te bedrijven, zag Matthieu zijn kans schoon. Met een 1.000 km lange fietstocht door België tot gevolg.

Matthieu Bonne is zaterdagochtend klokslag 11 uur vertrokken van aan zijn ouderlijke woonst in de Ijzerstraat voor een fietstocht van 1.000 km (met 10.000 hoogtemeters). De tocht brengt hem van Bredene over Doornik, Namen, Dinant, Aarlen, Bastenaken, Durbuy, Hoey, Spa, Pepinster, Luik, Tongeren, Tienen, Leuven, Mechelen, Aalst, Gent, Brugge en hopelijk binnen de 48 uur terug aan de kust.

“Als alles goed gaat, ben ik maandag terug in Bredene”, laat hij weten. Matthieu rijdt de tocht helemaal alleen en wil die ook non-stop afwerken. Dat zou betekenen dat hij 3 dagen en 2 nachten onafgebroken op de fiets zou gezeten hebben.

Krak van Bredene Matthieu Bonne maakt fietstocht door België

(MM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten