Kortrijkse topchefs koken samen voor het goede doel op ‘A Taste for Charity’

Naast het culinaire is er ook op andere vlakken heel wat te beleven. © GF
Redactie KW

Lions Club Kortrijk Leie organiseert op zaterdagavond 9 december de derde editie van het fundraising event ‘A Taste for Charity’. Tal van Kortrijkse topchefs presenteren er hun culinaire meesterwerken ten voordele van diverse sociale organisaties uit de regio.

Na het succes van de vorige jaren nemen lokte Lions Kortrijk Leie heel wat befaamde namen uit de Kortrijkse culinaire wereld naar Kortrijk Xpo, Hal 3. “Nieuw zijn St-Christophe en Rebelle terwijl ook Vol-ver, Sakura, Argendael, Va et Vient en Het Vliegend Tapijt al bevestigden. Voeg daar Oud Walle, Messeyne, L’autre Vie, Improviste (David Selen), Table D’Amis, Lobster Fish, Klokhof, toppatissier Niek Bossaert, Viva Sara en tal van anderen aan toe en je weet dat de genodigden opnieuw verwend zullen worden”, glimlacht Jan Pote. “Behalve gezellig eten wordt er ook gezorgd voor de nodige en passende ambiance.”

A Taste for Charity is het jaarlijkse fundraising event van de Lions Club Kortrijk Leie. “De opbrengsten gaan naar één of meerdere projecten in het kader van de Prijs Kortrijk Leie. Met die prijs willen wij impulsen geven en steun verlenen aan vernieuwingsdynamiek en kwaliteitsverbetering in de sociale sector.” In het verleden kregen onder meer Tejo, de Voedselbank, Oranjehuis, De Kier, De Kouter, Familiezorg Camino, de To-Do-Zorgtuin en heel wat andere initiatieven een duwtje in de rug.

Het event vindt plaats op zaterdag 9 december vanaf 19.30 uur in Kortrijk Xpo, Hal 3. Toegangskaarten kosten 40 of 60 euro en kan je online verkrijgen via www.atasteforcharity.be of via de leden van Lions Kortrijk Leie.