Kortrijkse studenten mogen studeren in zwembad

(Archiefbeeld) © AN
Annelies Nollet
Annelies Nollet medewerker KW Kortrijk-Menen

Stad Kortrijk biedt vier bloklocaties aan waar studenten in alle rust kunnen studeren met respect voor de geldende maatregelen.

Studenten sloegen daarover vorige week al een noodkreet en kunnen vanaf 25 mei terecht in OC Aalbeke, De Warande, de Sint-Michielskerk en het zwembad Lago Kortrijk Weide. Ze dienen hun plaatsje wel op voorhand te reserveren. Dat kan via de website van de stad. De locaties worden ter beschikking gesteld van 25 mei tot eind juni.

“We kregen veel vragen van studenten die op zoek zijn naar plaatsen om in alle rust te kunnen studeren”, aldus Kelly Detavernier, schepen van Onderwijs. “Voor vele studenten zal het een verademing zijn om na negen weken binnen zitten weer met medestudenten te kunnen studeren.” Op de locaties zullen de nodige voorzieningen aanwezig zijn om de maatregelen goed op te volgen. De tafels en stoelen zullen worden ontsmet, er zijn handgels aanwezig en de tafels staan op een veilige afstand van elkaar.

(AN)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten