Kortrijkse sportdienst organiseert obstakelrun voor bedrijven

Annelies Nollet
Annelies Nollet medewerker KW Kortrijk-Menen

Op zoek naar een alternatieve teambuilding met collega’s? Grijp je kans op donderdagavond 14 mei. Dan pakt de Sportdienst Kortrijk uit met de eerste editie van de Company Monkey Run.

Deze eerste obstakelrun voor bedrijven vindt plaats in het Preshoekbos (de Klarenhoek). Het dichtbijgelegen SC Olympiadeplein doet dienst als accommodatie voor onthaal, sanitaire voorzieningen, kleedkamers en Monkey Bar. In het Preshoekbos zorgen 29 obstakels voor een avontuurlijke obstakelrun met themazones zoals, water, klim, kruip, springkasteel, …. Het startschot wordt gegeven om 18 uur. Elke 15 minuten start een wave met maximum 100 deelnemers. Na de inspanning kan je ontspannen in de gezellige Monkey Bar. Vanaf 20 uur is er een afterparty.

Vorig jaar pakte de Sportdienst al uit met een succesvolle eerste editie van de Family Monkey Run. 250 deelnemers waagden zich met hun gezin aan een parcours op SC Lange Munte. De Sportdienst wil nu een nog breder publiek aanspreken door ook een Company Monkey Run te organiseren.

Inschrijven kan individueel, in groep of met het hele bedrijf. Meer informatie via www.kortrijk.be/monkeyrun.

(AN)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.