"Ik was ontgoocheld dat het moest stoppen, maar het was een goede beslissing: wat moet zijn, moet zijn en de gezondheid primeert bij die verschrikkelijke virustoestanden. Onze balletreeks is sowieso niet geannuleerd. Van zodra het kan starten we opnieuw", zegt de enthousiaste choreografe en dans- en balletlerares. "In die tussentijd maak ik wekelijks een video met oefeningen en korte lessen die online gevolgd kunnen worden. Als iemand een beetje wil oefenen, is de video een kleine aanmoediging om te blijven bewegen. We hebben onze passie niet net teruggevonden om snel weer te vergeten."

Toch blij met internet

Agnieszka had niet gedacht dat ze een echte fan zou worden van internet. "Enige tijd geleden was iedereen het er over eens dat internet en sociale media veel te veel van onze tijd in beslag namen, te veel uit ons leven wegneemt en ons van elkaar vervreemdt. Nu ben ik blij dat in deze verschrikkelijke periode er internet is om onze contacten te onderhouden en steun te vinden bij elkaar. Ook dankzij mijn digitale lessen mag ik van harte hopen", aldus nog Agnieszka.

Info: www.facebook.com/ARC.kortrijk en de eerste oefeningen hieronder.

"Ik was ontgoocheld dat het moest stoppen, maar het was een goede beslissing: wat moet zijn, moet zijn en de gezondheid primeert bij die verschrikkelijke virustoestanden. Onze balletreeks is sowieso niet geannuleerd. Van zodra het kan starten we opnieuw", zegt de enthousiaste choreografe en dans- en balletlerares. "In die tussentijd maak ik wekelijks een video met oefeningen en korte lessen die online gevolgd kunnen worden. Als iemand een beetje wil oefenen, is de video een kleine aanmoediging om te blijven bewegen. We hebben onze passie niet net teruggevonden om snel weer te vergeten."Agnieszka had niet gedacht dat ze een echte fan zou worden van internet. "Enige tijd geleden was iedereen het er over eens dat internet en sociale media veel te veel van onze tijd in beslag namen, te veel uit ons leven wegneemt en ons van elkaar vervreemdt. Nu ben ik blij dat in deze verschrikkelijke periode er internet is om onze contacten te onderhouden en steun te vinden bij elkaar. Ook dankzij mijn digitale lessen mag ik van harte hopen", aldus nog Agnieszka.