Kortrijkse centrummanager Nele Muylle verhuist naar Cannes

Redactie KW

Nele Muylle (28) heeft de liefde én een job gevonden in het Zuid-Franse Cannes. De voormalige centrummanager van Kortrijk gaat er aan de slag bij een evenementenbureau.

Sebastien Romanowski, een 34-jarige Fransman met Poolse roots, is de reden waarom Nele Muylle Kortrijk achter zich laat en naar Cannes verhuist. “Ik leerde Sebastien er vorig jaar kennen in een cafeetje aan de haven”, zegt ze. “Ik was er samen met een vriendin op vakantie. Hij woont in Cannes en werkt als kapitein. Sinds een half jaar zijn we een koppel.”

Lang heeft Nele niet getwijfeld om Kortrijk te ruilen voor Cannes. “Ik ben verliefd, op Sebastien, op de stad en straks wellicht op mijn nieuwe job. Ik hou ook van een beetje avontuur. Ik heb mijn job als centrummanager met hart en ziel gedaan en ik ben blij met de kansen die ik heb gekregen, maar het is tijd voor iets nieuws. Daarom heb ik eind december vorig jaar afscheid genomen.”

Droomjob

Nele gaat binnenkort aan de slag bij het evenementenbureau Deco-Flamme. “Het bureau is gespecialiseerd in huwelijken. Het heeft ook een eigen decoratieteam voor ceremonies en feesten. Ik heb eventmanagement gestudeerd, op dit moment lijkt de job echt iets voor mij.”

Op zondag 13 maart reist Nele definitief met al haar spullen richting Frankrijk. “Ik trek nu in bij Sebastien en zal me volledig smijten in mijn nieuwe job. Of ik daar blijf wonen voor de rest van mijn leven? Dat durf ik niet zeggen. Ik wil niet te veel vooruitkijken. Ik neem het van dag tot dag maar heb er ongelofelijk veel zin in.”

(NVIH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.