Een goede 400 mensen kwamen zondag naar de Sint-Michielskerk om er één of meerdere van de 18 koren aan het werk te zien en te horen.

Een delegatie van enkele van die koren trok maandagavond zingend van het Sint-Michiels- naar het Nelson Mandelaplein om er drie cheques van elk 2.345 euro af te geven aan de drie gekozen goede doelen: Sint-Michiels Agape, Join for Water (protos vzw) en School en Ziek Zijn West-Vlaanderen.

"We verwachten dat na het tellen van de drankinkomsten we een bedrag kunnen overschrijven dat misschien nog iets groter is", aldus initiatiefnemer Johan Mayeur.

(EDB - foto EDB)

Een goede 400 mensen kwamen zondag naar de Sint-Michielskerk om er één of meerdere van de 18 koren aan het werk te zien en te horen.Een delegatie van enkele van die koren trok maandagavond zingend van het Sint-Michiels- naar het Nelson Mandelaplein om er drie cheques van elk 2.345 euro af te geven aan de drie gekozen goede doelen: Sint-Michiels Agape, Join for Water (protos vzw) en School en Ziek Zijn West-Vlaanderen."We verwachten dat na het tellen van de drankinkomsten we een bedrag kunnen overschrijven dat misschien nog iets groter is", aldus initiatiefnemer Johan Mayeur.(EDB - foto EDB)