Koppel wint ruim 1,3 miljoen euro met Lotto

Redactie KW

Op 23 mei speelde het koppel op de Lotto in ‘t Griffelke op de Markt in Kortemark en dat legde hen geen windeieren.

Ruim 1,3 miljoen euro (1.325.450 euro om precies te zijn) werd op het spaarboekje van de gelukkigen gestort. De verantwoordelijken van Lotto kwamen het goeie nieuws persoonlijk melden in de krantenzaak. Of de gefortuneerden Kortemarkenaars zijn, wilde de persverantwoordelijke niet kwijt.

De gelukkigen, een jong-gepensioneerd koppel, willen verder volledig anoniem blijven

“Op 23 mei waren er 2 winnaars in rang 1. Ze wonnen elk 1.325.450 euro. De winnaars die hier in ‘t Griffelke op de Lotto speelden, kwam ons in Brussel opzoeken op 27 mei. De gelukkigen, een jong-gepensioneerd koppel uit West-Vlaanderen, willen verder volledig anoniem blijven”, aldus Kiki Vervloessem, woordvoerster van de Nationale Loterij. “Het andere koppel dat ook 6 juiste cijfertjes had die 23ste mei, is ook afkomstig uit Vlaanderen. Maar meer kunnen we er niet over zeggen.”

“De winnaars zijn niet langsgekomen in onze winkel. We hebben er ook geen enkel idee van wie het zou kunnen zijn”, glunderen uitbaters Nancy Dekeyser en José Ingelbrecht. “Wij runnen deze zaak nu al 3 jaar en dit is de eerste grote pot die hier de deur uitgaat. We zijn natuurlijk enorm tevreden dat dit hier in onze zaak gebeurde. In het verleden wonnen we hier met een groep ooit eens 4.000 euro, maar dat moest gedeeld worden met 70 deelnemers. We merken wel dat, sinds de affiche uithangt in de etalage en sinds het vorige week ook al kort in de Weekbode verscheen, er toch meer mensen komen meespelen met de Lotto.”

(JDK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.