Koolsdamhoeve zomert met twee maanden pop-up bar in Ledegem

© ©2020 Jan STRAGIER
Redactie KW

De manege van de Koolsdamhoeve fungeert dit jaar ook als decor voor een pop-up bar die door organisator Konstantijn Vergauwen voor de eerste keer in het leven wordt geroepen. In een prachtige landelijke omgeving, omringd door natuur, kreeg de eersteling de naam mee van ‘t Barke zomert.

De bar is tijdens de zomermaanden juli en augustus telkens van vrijdag t.e.m. zondag van 15 uur tot 23.30 uur open. De Koolsdamhoeve ligt in de Rollegembosstraat en is ook via de Kezelbergroute makkelijk te bereiken. Konstantijn legt uit wat er allemaal mogelijk is. “We mikken op gezinnen. Voor de kinderen is er een springkasteel voorzien, er is hoeve-ijs in kant-en-klare potjes”, vertelt Konstantijn. Onze drankkaart met bieren en cocktails bestaat vooral uit lokale, streekgebonden producten, want we willen de Ledegemse handelaars een duwtje in de rug geven.

Je kan er komen relaxen in onze loungesets en hangmatten.

Een tot bar omgebouwde vintage autobus, die in de Bataviawijk van Roeselare bij evenementen nooit ontbreekt, is bij ons te gast. Kortom, alles is aanwezig voor een lazy afternoon en nog een beetje meer. The place to be voor een staycation. (EDH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier