"Twee jaar lang kwam ik in contact met heel wat personen, waaronder diverse jubilarissen die hun huwelijksverjaardag te vieren hadden", vertelt Olivier. "Om deze mensen te bedanken voor de mooie tijd die ze mij gedurende mijn koningschap bezorgden, nodigde ik hen deze avond uit op mijn bal, dat hen weer meeneemt naar de jaren '60."

Voor de gelegenheid had Olivier ook gezorgd voor een orkestje, dat de genodigden muziek bracht van 'The Shadows'. En wie dan nog niet moe gedanst was, kon daarna verder wegdromen bij muziek uit de jaren '60 en '70 tot in de late uurtjes. Ook Frans Dubrulle, bekend van The Voice Senior, gaf tijdens het Bal van de Koning een gelegenheidsoptreden.

"Twee jaar lang kwam ik in contact met heel wat personen, waaronder diverse jubilarissen die hun huwelijksverjaardag te vieren hadden", vertelt Olivier. "Om deze mensen te bedanken voor de mooie tijd die ze mij gedurende mijn koningschap bezorgden, nodigde ik hen deze avond uit op mijn bal, dat hen weer meeneemt naar de jaren '60." Voor de gelegenheid had Olivier ook gezorgd voor een orkestje, dat de genodigden muziek bracht van 'The Shadows'. En wie dan nog niet moe gedanst was, kon daarna verder wegdromen bij muziek uit de jaren '60 en '70 tot in de late uurtjes. Ook Frans Dubrulle, bekend van The Voice Senior, gaf tijdens het Bal van de Koning een gelegenheidsoptreden.