Komedie “’t Schoon Verdiep” landt in Harelbeke met West-Vlaams getinte topcast

De West-Vlamingen Dirk Van Vooren, Jits Van Belle en Karel Deruwe maken, samen met Helga Van der Heyden, Ludo Hellinx, Patrick Onzia, Jan Vandenbossch, Jeron Dewulf en Ivo Pauwels op zondag 23 februari het podium onveilig in CC Het Spoor in Harelbeke.

Een scène uit ’t Schoon Verdiep © Steven Hendrix

De Komedie Compagnie trekt door Vlaanderen met de verfrissende theateradaptatie van “OUT OF ORDER” van Ray Cooney. ’t Schoon Verdiep’ is een komedie die het wedervaren vertelt van een vrouwelijke burgemeester, vertolkt door Helga Van der Heyden, die in een bijzonder moeilijke situatie terecht komt wanneer er een lijk in haar hotelkamer opduikt. Helga Van der Heyden schittert samen met Dirk Van Vooren, Ludo Hellinx, Jits Van Belle, Patrick Onzia, Karel Deruwe, Christophe Stienlet, Ivo Pauwels, Jeron dewulf en Jan Van den Bosch op de vele podia van CC’s en theaters in Vlaanderen, dit tot en met 8 maart. Vuurwerk gegarandeerd ! Op zondag 23 februari is deze schitterende komedie te zien in CC Het Spoor in Harelbeke. Hét moment om drie schitterende West-Vlaamse acteurs aan het werk te zien in deze komedie, namelijk Jits Van Belle, Dirk Van Vooren en Karel Deruwe.

Deze bewerking en tegelijk nieuwe creatie, gebaseerd op de originele klucht ‘Out of order’ uit 1990 en geschreven door de Engelse komedieschrijver Ray Cooney, is voor het eerst in Vlaanderen te zien. De actie vindt plaats in Antwerpen in een hotelsuite (of schoon verdiep) van een chique hotel en draait om een gevonden lijk veroorzaakt door een defect schuifraam. Mocht dat lijk niet uit het raam van de suite hangen, dan zou de nacht gevuld zijn met gelach, drank en seks. Maar gelukkig is er nog altijd de persoonlijke assistent van de burgemeester, die de verkeerde man op de juiste plek is om de puinhoop op te ruimen, letterlijk en figuurlijk! Want aan het eind van de dag heeft de burgemeester een reputatie hoog te houden. Al zal het een hele uitdaging worden om dit waar te maken… (PADI)

Komedie

De volledige speellijst en alle ticketinfo staat op www.dekomediecompagnie.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.