Koksijde promoot Moederdagactie ‘Vier mama en shop lokaal’

Een bloemetje op moederdag. © MVQ
Redactie KW

Vergeet zeker in deze coronatijden niet om mama’s in de bloemetjes te zetten. Lokaal Bestuur Koksijde lanceert daarom de Moederdagactie ‘Vier mama en shop lokaal’. Daarmee steun je de lokale handelaars en je kan zelf een cadeaubon winnen!

Hoe ga je te werk?

Stap 1. Je koopt nog tot 17 mei een geschenk online bij een handelaar in Koksijde of vanaf 11 mei kan je dat ook in de winkel zelf. Op zondag 10 mei en zondag 17 mei kan je dat via takeaway (check de lijst met afhaalpunten) ontvangen.

Stap 2. Stuur voor 18 mei de foto van je aankoop (geschenk, cadeaubon, …) voor Moederdag samen me de foto van je kasticket of factuur naar communicatie@koksijde.be (1 inzending per persoon)

Op 20 mei zullen uit alle inzendingen 100 waardebonnen van elk 50 euro getrokken worden! Als je gewonnen hebt, word je persoonlijk verwittigd. De waardebonnen kan je opnieuw besteden bij de lokale handelaars. Meer info: www.visitkoksijde.be

Handelaars kunnen de Moederdagactie mee in de kijker zetten en hun eigen klanten motiveren om deel te nemen, want ze maken kans op een waardebon van 50 euro! Ze kunnen de poster downloaden en in de etalage hangen of op hun sociale mediakanalen posten. (MVQ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier