Koen Simons en Griet Vandenberghe starten met catering in Zwevezele

Griet Vandenberghe en Koen Simons. © (foto Nele)
Redactie KW

Catering Koen en Griet werd opgericht door Koen Simons en Griet Vandenberghe uit Zwevezele. “Onze gezamenlijke hobby’s, namelijk koken en feestjes tot in de puntjes verzorgen, zijn een beetje uit de hand gelopen.”

Koen legt uit: “Ik heb een slagersopleiding gevolgd in Ter Groene Poorte in Brugge. Momenteel werk ik als slager in de Brugse Vleescentrale. Ik doe mijn job heel graag en zal die ook verder uitoefenen. Daarnaast heb ik, samen met mijn vrouw Griet, ons eigen cateringbedrijfje opgericht.”

“Dat begon eigenlijk heel klein: af en toe vroegen vrienden ons om hen te helpen bij een feestje. We bleken het zo graag te doen dat we besloten om Catering Koen en Griet op te richten.

“Koen is een echte slager en meer een kok in de warme keuken”, gaat Griet verder. “Ikzelf stel heel graag een dessertbuffet samen. Samen vormen we dus een topcombinatie.”

Uw feest, onze zorg

“Ons motto luidt: ‘uw feest, onze zorg’. Wij verzorgen het feest van aperitief tot dessert. We richten ons op barbecues met een groentebuffet en dessertbuffet. We beschikken ook over een wijnservice: wij brengen dan de passende aperitief en wijnen mee. Nog een pluspunt is dat de gebruikte materialen na afloop met ons kunnen meegegeven worden, zodat de organisator niet zelf moet afwassen. Wij staan ook in voor de bediening.”

“We mikken op kleinere feestjes, zoals communies, familie- en verjaardagsfeestjes, babyborrels, enzovoort.” Koen en Griet hopen dan ook dat de coronacrisis snel voorbij is zodat alle feestjes weer kunnen en mogen georganiseerd worden. (NS)

Info: 0477 81 08 50;koenengriet@hotmail.com; www.cateringkoenengriet.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier