Kobe Sercu stelt zijn debuutalbum voor

Kobe Sercu stelt zijn eerste album voor. (Foto JM)
Redactie KW

De jongens van cultuurkapel De Schaduw pakken opnieuw uit met een primeur. Ze zetten Kobe Sercu achter de microfoon voor een avondje met kaffie en een koekske… Kobe komt zijn eerste album voorstellen in zijn geboortedorp.

‘Kom en Bluf gerust’ is de titel van het avondvullend programma dat Kobe Sercu in Ardooie zal voorstellen. Het is meteen de titel van zijn eerste album. Kobe is één van de artistieke broers Sercu, allemaal in Ardooie opgegroeid, die met muziek of theater door het leven gaan.

VZW cultuurkapel zorgt er nu voor dat Kobe in zijn geboortedorp dit nieuwe album zal voorstellen. Het is een verzameling van West-Vlaamse liedjes over het leven, over liefde, over verdriet, over contentement…

Hij nam eind vorig jaar het album op samen met zijn broers. Dit zijn Sam aan de bas en de toetsen, Mathias met de ukelele, de gitaar en zang, Jozef en Benjamin die op hun eigen een gans orkest in zich hebben. David Demeyere is een nieuw geluid in de band van de broers Sercu.

Het optreden is voorzien op 7 maart in de Schaduw. ‘Kom en bluf gerust’ met onze eigen Ardooise Kweek wordt geserveerd met een taske kaffie en een koekske om 20.30 uur.

Tickets in voorverkoop kosten 12 euro en je bestelt ze op de website van VZW De Schaduw. (JM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier