Knotsgekke fietsen bij De Speelhoed in Ledegem

In De Speelhoed kan men nu ook gekke fietsen huren. Plezier gegarandeerd. © Foto JS
Redactie KW

In De Speelhoed in de Stationsstraat, het project van Nick Soen en zijn vrouw Katrien Vierstraete, kan men nu ook ‘gekke fietsen’ huren.

“Onze gekke fietsen zijn een leuke attractie op al uw feesten en evenementen. De fietsen zijn berijdbaar door kids en volwassenen”, aldus Nick. De Speelhoed heeft vijf verschillende types beschikbaar. Men kan er een estafette voor in elkaar te boksen, gecombineerd met volksspelen die De Speelhoed ook in de aanbieding heeft.

“De gekke fietsen verhuren we in samenwerking met ‘Gekke fietsen.be’, een vereniging die hier al jaren ervaring mee heeft. Ze maken alles zelf en proberen ook vooraf alles uit. Er zijn zeven modellen voorradig, allen in mooie kleuren en heel stevig. Deze fietsen zijn geschikt vanaf het derde leerjaar en ook voor volwassenen.”

Assortiment van 30 spellen

“Er is een fiets op één wiel, een fiets die achteruit rijdt, een hoge ‘bi’, een die hobbelt, een met een averechts stuur, een die moet voortbewegen met het zadel. “Alle fietsen zijn zo gemaakt dat men onmiddellijk met de voeten op de grond kan. Vallen is bijna niet mogelijk met deze gekke fietsen.”

De Speelhoed beschikt daarnaast ook nog over een assortiment van 30 verschillende volkse spelen, zelfgemaakt en dikwijls ook gelinkt aan een bekend spel. Duurzaam speelgoed en spelen aanbieden ligt De Speelhoed na aan het hart. De Speelhoed is open op woensdag van 13.30 tot 19 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur.

(LDE)

Info: www.despeelhoed.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier