Heel wat horecazaken uit Knokke-Heist staan in deze moeilijke tijden voor je klaar met een aangepaste service. Men kan maaltijden afhalen of aan huis laten leveren. Om die handelaars te ondersteunen heeft Patrick De Langhe van restaurant Boo Raan, met ondersteuning van het gemeentebestuur, een centraal platform opgericht om de leveringen vlot aan huis te brengen.

Alle restaurants, beenhouwers, traiteurs...kunnen vanaf dit weekend gebruikmaken van een groep koeriers. Zo hoeven de klanten het huis niet uit. Voor de service betaalt men 5 euro die integraal naar de koeriers gaat. Betalen is enkele mogelijk via Payconiq. Het systeem wordt dit weekend getest. De lijst met deelnemende handelaars vindt men op: https://www.knokke-heist.be/lijst-handelaars-afhaling-en-thuislevering

Hoe meer er besteld wordt, hoe groter de kans dat het testproject een vervolg krijgt. (DM)

Heel wat horecazaken uit Knokke-Heist staan in deze moeilijke tijden voor je klaar met een aangepaste service. Men kan maaltijden afhalen of aan huis laten leveren. Om die handelaars te ondersteunen heeft Patrick De Langhe van restaurant Boo Raan, met ondersteuning van het gemeentebestuur, een centraal platform opgericht om de leveringen vlot aan huis te brengen. Alle restaurants, beenhouwers, traiteurs...kunnen vanaf dit weekend gebruikmaken van een groep koeriers. Zo hoeven de klanten het huis niet uit. Voor de service betaalt men 5 euro die integraal naar de koeriers gaat. Betalen is enkele mogelijk via Payconiq. Het systeem wordt dit weekend getest. De lijst met deelnemende handelaars vindt men op: https://www.knokke-heist.be/lijst-handelaars-afhaling-en-thuisleveringHoe meer er besteld wordt, hoe groter de kans dat het testproject een vervolg krijgt. (DM)