Twee toestellen hangen aan de inkom van het toerismekantoor aan het Lichttorenplein en aan de inkom van het stadhuis op het Alfred Verweeplein. Het derde toestel is geplaatst ter hoogte van het Cultuurcentrum Scharpoord naast de schuifdeuren, kant bibliotheek Meerlaan. De drie toestellen hangen buiten in een groene kast aan de gevel van de voornoemde gemeentelijke gebouwen. Ze zijn te gebruiken zonder code.

Bedoeling is dat slachtoffers van hartfalen met hulp van de drie gesofisticeerde toestellen efficiënt gereanimeerd worden. Met de investering is een bedrag van 5.250 euro gemoeid.

(DM)

Twee toestellen hangen aan de inkom van het toerismekantoor aan het Lichttorenplein en aan de inkom van het stadhuis op het Alfred Verweeplein. Het derde toestel is geplaatst ter hoogte van het Cultuurcentrum Scharpoord naast de schuifdeuren, kant bibliotheek Meerlaan. De drie toestellen hangen buiten in een groene kast aan de gevel van de voornoemde gemeentelijke gebouwen. Ze zijn te gebruiken zonder code.Bedoeling is dat slachtoffers van hartfalen met hulp van de drie gesofisticeerde toestellen efficiënt gereanimeerd worden. Met de investering is een bedrag van 5.250 euro gemoeid.(DM)