Knokke-Heist lanceert tijdens pinksterweekend elektrische citymobiel

De mobielen zijn een primeur voor ons land. © foto DM
Redactie KW

Tijdens het verlengde pinksterweekend lanceert de dienst Toerisme van Knokke-Heist een nieuw initiatief: de Art Tour. Met een elektrische KH-citymobiel XXXL maakt men op een stille en duurzame manier kennis met smaakvolle, artistieke schoonheid.

De elektrische citymobielen van Knokke-Heist voor 12 of 22 personen zijn een primeur voor ons land. Elektrische stadswagentjes vormen al jaar en dag onderdeel van het straatbeeld van Knokke-Heist en zijn een belangrijke vorm van duurzame mobiliteit. Speciaal voor de trendsettende badstad werden grote halfopen modellen ontwikkeld. Op maat gemaakt naar de wensen van het gemeentebestuur.

Behalve geluidsarm is deze trendy e-limousine ook uitgerust met tal van technische snufjes om een optimaal comfort te garanderen. Daarbij neemt een enthousiaste gids bezoekers mee op een kunstzinnige roadtrip langs hedendaagse sculpturen en de vele kunstgaleries die Knokke-Heist rijk is. Tijdens culinaire stops kan men zich laten verwennen met gastronomische natjes en droogjes.

Vanaf 1 juli tot 14 september kunnen liefhebbers elke donderdag, vrijdag en zaterdag deelnemen aan deze culinaire en kunstzinnige ART Tour.

(DM/ foto DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier