Ondertussen verhuisden de diensten Lokale Economie en Strand & Dijk van de bovenverdieping van het Knokse stadhuis naar het gelijkvloers. Vanaf 18 mei treedt het nieuwe systeem met snelbalies in werking en zullen onthaalmedewerkers klaarstaan in het stadhuis om burgers wegwijs te maken.

Alleen wie een afspraak heeft, kan er vanaf dan opnieuw terecht. Daarbij mag slechts 1 persoon per gezin per afspraak aanwezig zijn. Daarvoor wordt het online afsprakensysteem, dat in opmaak is voor Burgerzaken, verder uitgerold voor andere diensten. Burgers kunnen telefonisch of aan de balie een afspraak krijgen om op een later moment terug te komen.

Achterstand wegwerken

Het is niet zo dat burgers meteen voor alle soorten 'producten' een afspraak kunnen krijgen. Er zal een onderscheid gemaakt worden tussen de 'prioritaire' producten en de 'niet-prioritaire' producten, zodat de achterstand daar eerst kan worden weggewerkt.

De dienst Openbaar Domein heeft vanaf nu een vaste stek in het AGSO in 't Walletje in Westkapelle. (DM)

Ondertussen verhuisden de diensten Lokale Economie en Strand & Dijk van de bovenverdieping van het Knokse stadhuis naar het gelijkvloers. Vanaf 18 mei treedt het nieuwe systeem met snelbalies in werking en zullen onthaalmedewerkers klaarstaan in het stadhuis om burgers wegwijs te maken.Alleen wie een afspraak heeft, kan er vanaf dan opnieuw terecht. Daarbij mag slechts 1 persoon per gezin per afspraak aanwezig zijn. Daarvoor wordt het online afsprakensysteem, dat in opmaak is voor Burgerzaken, verder uitgerold voor andere diensten. Burgers kunnen telefonisch of aan de balie een afspraak krijgen om op een later moment terug te komen. Het is niet zo dat burgers meteen voor alle soorten 'producten' een afspraak kunnen krijgen. Er zal een onderscheid gemaakt worden tussen de 'prioritaire' producten en de 'niet-prioritaire' producten, zodat de achterstand daar eerst kan worden weggewerkt. De dienst Openbaar Domein heeft vanaf nu een vaste stek in het AGSO in 't Walletje in Westkapelle. (DM)