Knokke Actueel Magabook bedankt apothekers voor de goede zorgen

© DM
Redactie KW

Knokke Actueel Magabook en zijn commerciële partners?bedankten specifiek alle apothekers van Knokke-Heist voor hun engagement en inzet in deze moeilijke tijden.

De coronacrisis is langzaam aan het uitdoven, maar de helden in de ziekenhuizen, zorginstellingen en de huisartsen worden nog steeds door de hele bevolking geprezen! Zij blijven bovendien door vele instanties en handelszaken in de watten gelegd worden met verwenpakketten.?

Apothekers zijn het niet gewoon om zichzelf in de kijker te zetten en werken liever in alle discretie. Toch vond het team van Knokke Actueel dat dit een mooie gelegenheid was om die beroepsgroep wat meer te profileren naar de bevolking toe. Het mag inderdaad ook eens gezegd worden dat hun taak in deze crisis belangrijk is: zij informeren, hebben een luisterend oor en verzekeren een correct gebruik van medicatie door de patiënten. Zij zorgen nu ook voor een professionele verdeling van de filters en mondmaskers voor de bevolking van Knokke-Heist.?

De plaatselijke apothekers mochten een verwenpakket ontvangen. Samen met de milde schenkers wenst ook het gemeentebestuur alle apothekers van Knokke-Heist het allerbeste in deze uitdagende tijden.

(DM) ?

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier