"Wij organiseerden dit jaar voor de twintigste keer de paaseierenverkoopactie. Daarbij proberen de jeugdspelers zoveel mogelijk paaseieren te slijten aan ouders en sympathisanten van spelers en medewerkers tijdens de wedstrijden van de jeugd en de Liga A-ploeg. Helaas werd die fondsenwervende activiteit deze keer gedwarsboomd door de beperkende coronamaatregelen. Daardoor werd amper de helft van de bestelde chocoladen paaseieren verkocht. Jaarlijks worden er meer dan drieduizend paaseieren verkocht zodat wij nu met een groot overschot opgezadeld werden", zegt de voorzitter.

"Vanuit onze 'One Team, One Family'- filosofie beslisten wij de overtollige paaseieren aan het AZ Delta te schenken, zowel voor het zorgpersoneel als patiënten. Het gaat om welgeteld 1.296 paaseieren, goed voor 64 kg chocolade."

(RBD)

"Wij organiseerden dit jaar voor de twintigste keer de paaseierenverkoopactie. Daarbij proberen de jeugdspelers zoveel mogelijk paaseieren te slijten aan ouders en sympathisanten van spelers en medewerkers tijdens de wedstrijden van de jeugd en de Liga A-ploeg. Helaas werd die fondsenwervende activiteit deze keer gedwarsboomd door de beperkende coronamaatregelen. Daardoor werd amper de helft van de bestelde chocoladen paaseieren verkocht. Jaarlijks worden er meer dan drieduizend paaseieren verkocht zodat wij nu met een groot overschot opgezadeld werden", zegt de voorzitter. "Vanuit onze 'One Team, One Family'- filosofie beslisten wij de overtollige paaseieren aan het AZ Delta te schenken, zowel voor het zorgpersoneel als patiënten. Het gaat om welgeteld 1.296 paaseieren, goed voor 64 kg chocolade."(RBD)