"Dit jaar organiseerden we al voor de twintigste keer onze paaseierenverkoop", vertelt Francis De Nolf. "Dan worden er paaseieren verkocht aan ouders en sympathisanten van spelers en medewerkers, maar ook tijdens de wedstrijden van de jeugd en de eerste ploeg. Helaas werd de verkoop vroegtijdig afgebroken door de uitbraak van het coronavirus."

"We zaten dus met een groot paaseierenoverschot en in plaats van ons een indigestie te eten, besloten we om de paaseitjes aan AZ Delta te schenken. Voor het zorgpersoneel, maar ook voor de patiënten. In totaal gaat het om 1.000 paaseitjes. Dat zijn er heel wat, maar het is ook een groot ziekenhuis."

Het lekkers werd donderdagvoormiddag door Francis De Nolf en Johny Engels, bezieler van de paaseierenverkoop, overhandigd aan Joost Lemey van AZ Delta.

(TD)

"Dit jaar organiseerden we al voor de twintigste keer onze paaseierenverkoop", vertelt Francis De Nolf. "Dan worden er paaseieren verkocht aan ouders en sympathisanten van spelers en medewerkers, maar ook tijdens de wedstrijden van de jeugd en de eerste ploeg. Helaas werd de verkoop vroegtijdig afgebroken door de uitbraak van het coronavirus." "We zaten dus met een groot paaseierenoverschot en in plaats van ons een indigestie te eten, besloten we om de paaseitjes aan AZ Delta te schenken. Voor het zorgpersoneel, maar ook voor de patiënten. In totaal gaat het om 1.000 paaseitjes. Dat zijn er heel wat, maar het is ook een groot ziekenhuis."Het lekkers werd donderdagvoormiddag door Francis De Nolf en Johny Engels, bezieler van de paaseierenverkoop, overhandigd aan Joost Lemey van AZ Delta.(TD)