De recordpoging startte op vrijdagavond om 20:00 uur op de markt van Ruiselede en eindigde pas op zondagnamiddag om 17:00 uur. Verschillende DJ's zorgden tussendoor voor de nodige ambiance. Een supportersbar voorzag de enthousiaste toeschouwers van een hapje en een drankje.

De opbrengst van de actie bedroeg maar liefst 3.000 euro en gaat volledig naar Kom Op Tegen Kanker. Als compensatie voor de moeite en de geleden pijn kregen de negen toogzitters een cadeaubon van de gemeente.

Leen Naeyert was een van de moedige deelnemers. Haar stem is bijna helemaal verdwenen. "Het was lastig maar ik ben heel blij met het behaalde resultaat", vertelt ze. "Ik ben ook heel tevreden dat ik het volhield. Qua opkomst hadden we wel op meer gehoopt."

(RV)

De recordpoging startte op vrijdagavond om 20:00 uur op de markt van Ruiselede en eindigde pas op zondagnamiddag om 17:00 uur. Verschillende DJ's zorgden tussendoor voor de nodige ambiance. Een supportersbar voorzag de enthousiaste toeschouwers van een hapje en een drankje. De opbrengst van de actie bedroeg maar liefst 3.000 euro en gaat volledig naar Kom Op Tegen Kanker. Als compensatie voor de moeite en de geleden pijn kregen de negen toogzitters een cadeaubon van de gemeente. Leen Naeyert was een van de moedige deelnemers. Haar stem is bijna helemaal verdwenen. "Het was lastig maar ik ben heel blij met het behaalde resultaat", vertelt ze. "Ik ben ook heel tevreden dat ik het volhield. Qua opkomst hadden we wel op meer gehoopt."(RV)