Kliniek Sint-Jozef in Pittem krijgt meer dan 20 kg paaseitjes van Gift.be

De medewerkers van Sint-Jozef namen de gift maar al te graag in ontvangst. © (gf)
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Naar jaarlijkse gewoonte deelt Gift.be paaseitjes uit aan goede doelen, openbare instanties en bedrijven in de buurt.

“Het team ging onder andere langs bij kliniek Sint-Jozef in Pittem, een open en vernieuwend gespecialiseerd centrum voor psychiatrie en psychotherapie”, vertelt Justine Van Hove, projectmanager bij Gift.be.

Daar werden ze warm onthaald door algemeen directeur Filip Deboutte en zijn team dat met plezier de meer dan 20 kg paaseitjes in ontvangst namen om te verdelen over hun verschillende afdelingen.

Goede doelen

Gift.be is de online geschenkenwinkel van Nayan (het vroegere Frucon²) uit Ardooie en staat gekend voor hun steun aan goede doelen. Op hun website kan je geschenken vinden ten voordelen van Think Pink, Trias, Plan International en Oxfam. Met Sinterklaas en Pasen pikken ze er telkens enkele goede doelen uit waar ze geschenken uitdelen.

Buurt dichter bij elkaar brengen

Dit jaar ging het team van Gift.be ook langs bij een 50-tal bedrijven in de buurt om paaseitjes te schenken maar ook om hen uit te nodigen op 25 mei ter gelegenheid van dag van de buren. Zo wilt Nayan de bedrijven uit de buurt laten kennismaken met elkaar en ze zo dichter bij elkaar brengen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.