Boulderen, een discipline binnen de klimsport, is het klimmen van een korte route op een dicht bij de grond gelegen - echte of kunstmatige - rots. "Wij hebben gekozen voor de achterwand van ons clubhuis die zich daar prima toe leent. Niet onbelangrijk: met zand als veilige ondergrond", zegt Christoph Poignie.

Door de klimstenen in diverse kleuren en maten, kunnen er verschillende routes met variërende moeilijkheidsgraden afgelegd worden. "Niet alleen een leuke ontspanning voor groot en klein, maar ook een ideale krachttraining voor onze watersporters bij wind- en golfloze dagen", klinkt het. De extra troef kwam tot stand in samenwerking met de sportdienst van stad Blankenberge.

(WK)

Boulderen, een discipline binnen de klimsport, is het klimmen van een korte route op een dicht bij de grond gelegen - echte of kunstmatige - rots. "Wij hebben gekozen voor de achterwand van ons clubhuis die zich daar prima toe leent. Niet onbelangrijk: met zand als veilige ondergrond", zegt Christoph Poignie. Door de klimstenen in diverse kleuren en maten, kunnen er verschillende routes met variërende moeilijkheidsgraden afgelegd worden. "Niet alleen een leuke ontspanning voor groot en klein, maar ook een ideale krachttraining voor onze watersporters bij wind- en golfloze dagen", klinkt het. De extra troef kwam tot stand in samenwerking met de sportdienst van stad Blankenberge.(WK)