In beeld
KLEUTER-KLASSE: de peutertjes van juf Helen

Hallo,

Naar aanleiding van jullie rubriek “Kleuterklasje in de kijker”, stuur ik graag het resultaat door van ons uitgewerkte thema “papier”.

De peuters van de vrije basisschool de Bunderboog uit Moorslede gingen met z’n allen op ontdekkingstocht naar Papierland. Daar leerden ze de koning Holle Bolle Gijs kennen.

Wanneer de koning riep “papier hier, papier hier”, moesten de peuters heel vlug een stukje papier in zijn mond stoppen.

We experimenteerden met verschillende soorten papier. We leerden ook krantenpapier knippen, scheuren of verfrommelen tot proppen.

Hier een groepsfoto van onze peuterklas VBS De Bunderboog uit Moorslede: van links naar rechts (boven) Liam, Lars, Jacob, Amber, Xavi, Axelle en Dylan. Onderste rij: Juul, Tibo, Charon en Mehdi.

Groetjes,

Juf Helen

Wil jij met je kleuterklas of je kinderopvang ook in deze rubriek schitteren? Neem De Weekbode, Het Wekelijks Nieuws, De Zeewacht, Kortrijks Handelsblad of Brugsch Handelsblad mee naar je klas/opvang en laat je ukkepukjes erop los.

Neem mooie foto’s van de kunstwerkjes en mail ze samen met een prachtige klasfoto en een woordje uitleg naar lieven.mathys@kw.be. Veel plezier!

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.