In beeld
KLEUTER-KLASSE: de papiermannetjes van Heilig Hartschool in Wenduine

Hallo!

We gingen met onze kleuterleefgroep van de Heilig Hartschool Wenduine jullie uitdaging aan! Onze klas is een 2de-3de kleuterklas waar we elke dag (onder vorm van co-teaching) met veel liefde bij onze kleuters staan.

We werkten rond het verhaaltje ‘Een vriendje van papier’ waarin Kim een vriendje van papier knutselt om mee te spelen. Want met twee is het veel leuker dan alleen. Ook wanneer ze eens verdriet heeft, vindt ze troost bij haar krantenmannetje voor een knuffel.

Toen gingen ook wij aan de slag met onze kleuters om ons eigen krantenmannetje te maken! Scheuren, kleven,… wat fijn!!

Op de klasfoto zie je alvast onze fiere en enthousiaste kleuters! Geniet ook nog even mee van een foto van het werkje, de kleuters aan het werk en enkele sfeerbeelden.

Groetjes,

De kleuters van de Heilig Hartschool te Wenduine, Juf Annelore, juf Leen en juf Jasmina.

Wil jij met je kleuterklas of je kinderopvang ook in deze rubriek schitteren? Neem De Weekbode, Het Wekelijks Nieuws, De Zeewacht, Kortrijks Handelsblad of Brugsch Handelsblad mee naar je klas/opvang en laat je ukkepukjes erop los. Neem mooie foto’s van de kunstwerkjes en mail ze samen met een prachtige klasfoto en een woordje uitleg naar lieven.mathys@kw.be. Veel plezier!

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.