De dramatische gebeurtenis speelde zich af op de boerderij van de ouders van het jongetje in de Rozestraat in Ingelmunster.

Rond 9.45 uur zat hij bij zijn papa in de tractor toen die op zijn hoeve achteruit reed. "Het jongetje zat in de afgesloten stuurcabine, maar plots hoorde de vader een klik. De stuurcabine bleek toch geopend, het jongetje viel uit het landbouwvoertuig en kwam onder het voorwiel terecht", zegt commissaris Herwig Catteeuw van de politiezone Midow. "Hoe dat is kunnen gebeuren, is voorlopig nog onduidelijk."

De hulpdiensten snelden toe en brachten de kleuter nog in allerijl over naar het ziekenhuis, maar alle hulp kwam jammer genoeg te laat.

De ouders van de jongen runnen een biologische melkveehouderij die ook als zorghoeve fungeert.

De dramatische gebeurtenis speelde zich af op de boerderij van de ouders van het jongetje in de Rozestraat in Ingelmunster. Rond 9.45 uur zat hij bij zijn papa in de tractor toen die op zijn hoeve achteruit reed. "Het jongetje zat in de afgesloten stuurcabine, maar plots hoorde de vader een klik. De stuurcabine bleek toch geopend, het jongetje viel uit het landbouwvoertuig en kwam onder het voorwiel terecht", zegt commissaris Herwig Catteeuw van de politiezone Midow. "Hoe dat is kunnen gebeuren, is voorlopig nog onduidelijk."De hulpdiensten snelden toe en brachten de kleuter nog in allerijl over naar het ziekenhuis, maar alle hulp kwam jammer genoeg te laat.De ouders van de jongen runnen een biologische melkveehouderij die ook als zorghoeve fungeert.