Kledij en schoonheid in nieuwe winkel La Perle d’Antoinette in Rumbeke

Ann Bert opende haar ‘La Perle d’Antoinette’ op het Kerkplein in Rumbeke, een winkel voor dameskledij, juwelen en accessoires in combinatie met een schoonheidssalon.

Ann Bert in haar nieuwe winkel op het kerkplein.©STEFAAN BEEL Stefaan Beel
Ann Bert in haar nieuwe winkel op het kerkplein.©STEFAAN BEEL Stefaan Beel

“Ik had reeds een schoonheidssalon bij mij thuis in Bloemkoolstraat en organiseer homeparty’s onder dezelfde naam”, vertelt Ann, die vroeger in de Blinde Rodenbachstraat woonde.

“De naam ‘La Perle d’Antoinette’ verwijst naar mijn trotse en steeds mooi geklede overgrootmoeder Antoinette. Tot voor enkele maanden was Isabelle Fashion gevestigd in dit pand op het Kerkplein. Isabelle kocht iets verder op het plein een pand aan, waardoor deze winkel te huur kwam te staan.”

“Zelf ga ik me meer focussen op betaalbare dameskledij, juwelen en accessoires in combinatie met mijn schoonheidssalon, terwijl Isabelle Fashion eerder bekende en wat duurdere merkkledij aanbiedt. Er is zeker een markt voor beide. (AD)

Info: Kerkplein 19, Rumbeke, www.laperleantoinette.eu. Openingsuren: dinsdag, woensdag en donderdag van 13.30 uur tot 18 uur; vrijdag en zaterdag van 10 tot 18 uur; zondag van 10 to t 12 uur.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.