Klanten van sterrenchef Peter Goossens krijgen amuses in schaaltjes van Mivalti

Mivaltientje en Mivalti hebben een nieuwe prijs beet : hun porseleinen schaaltje werd door Peter Goossens van het Hof van Cleve tot winnend vakproduct uitgekozen.

Mivaltientje is de winkel van Mivalti, het centrum voor personen met een beperking. (GF)

Sterren- en tv-chef Peter Goossens daagde enige tijd geleden Belgische vaklui uit om originele producten in te sturen, die hij in zijn sterrenzaak kon gebruiken. Directeur Regine Moreel van Mivalti stuurde voor die wedstrijd de in eigen atelier gemaakte porseleinen schaaltjes in.

Met succes. De ‘amusjes’ werden voor knap vakmanschap, originaliteit en bruikbaarheid in het Hof van Cleve door Peter Goossens uitgekozen. De schaaltjes worden de hele week in het sterrenrestaurant gebruikt.

 

Onze porseleinen schaaltjes binnenkort in het Hof van Cleve!Onze porseleinen schaaltjes binnenkort in het Hof van Cleve!Peter Goossens zelf aan het woord.Posted by Mivaltientje Winkel on dinsdag 23 juni 2015

Met deze wedstrijd wordt ‘ambacht’ extra voor het voetlicht gebracht. De producten zullen ook te koop worden aangeboden in Mivaltientje, de winkel van Mivalti in de Kortrijkstraat in Tielt. Mivalti is het centrum voor mensen met een beperking. (LVA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.