Kings of Musik bij KSA Driekoningen

Op zaterdag 6 juli heeft voor de zesde keer de fuif Kings of Musik plaats. Het event met diverse dj’s vindt plaats op het einde van de Weidestraat op de wijk Driekoningen. De organisatie is in handen van KSA Driekoningen.

Een delegatie van de leiding van de jeugdbeweging KSA Driekoningen met staande van links naar rechts Bruno Dedeyne, Rune Nollet, Jeroen Ocket, Maarten Chys, Merlijn Dejonghe, Emmeline Denolf, Stiene Vanhooren, Charline Demoor, Saar Verniest en Amandine Demoor en zittend Yentl Forrest en Cédric Verstegen. © foto JS

De fuif wordt geopend door de winnaar van de voorbije dj-contest. Daarna komt C-How aan de beurt. Die dj uit eigen huis heeft al onder meer gedraaid in café Billy’s aan het station in Torhout. Vervolgens komt Jellousy aan de draaitafel staan. Ook hij is vast van plan om de sfeer tot ongekende hoogten te doen stijgen.

Met een saxofoonact

Een topper op de affiche is dj 5napback. Die werd in 2016 winnaar van de MNM-wedstrijd Start to DJ op de genoemde radiozender. Hij speelt dit jaar zelfs op Tomorrowland. Hij zal volgens de organisatoren samen met een live saxofoonact door Saxify voor een ongezien feest zorgen. Zo’n feest dat je niet snel uit je lijf krijgt. Om af te sluiten, zal dj Pocketz de sterren van de hemel draaien.

“Ook het prachtige decor en de mooie, idyllische locatie zullen bijdragen aan een fantastische avond”, maakt Bruno Dedeyne van KSA Driekoningen zich sterk. “Met onze groep maken we het decor volledig zelf, van bar tot podium en de tent waaronder er gedanst wordt. We hebben al wat ervaring opgedaan op dat vlak. Dit alles zorgt voor een unieke festivalsfeer. We voorzien uiteraard ook catering. Er zijn naast een uitgebreid assortiment aan alcoholische en niet-alcoholische dranken heerlijke hamburgers te verkrijgen, met zorg gebakken.”

Zowel met de fiets als met de auto kan de fuiflocatie gemakkelijk bereikt worden. Er is een ruime parking voorhanden. De tickets kosten maar 5 euro en zijn verkrijgbaar bij Trio Fashion (Breidelstraat), in het jeugdhuis de Troubadour (Zuidstraat), bij de leiding van KSA Driekoningen en uiteraard op 6 juli ter plaatse.

Winst naar de werking

Vanzelfsprekend gaat de winst van Kings of Musik naar de werking van de jeugdbeweging. Die richt zich tot jongens en meisjes van de wijk Driekoningen en brede omgeving. Er wordt sterk per leeftijdscategorie gewerkt. Het lokaal ’t Wespennest bevindt zich naast parochiehuis De Biekorf achter de kerk van Sint-Jozef Arbeider. Daar hebben de activiteiten plaats en kunnen nieuwe leden zich nog altijd melden. (JS)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.