Kinesitherapiepraktijk in Kortrijk zamelt geld in voor de Mucovereniging

v.l.n.r. zien we Didier Vandepitte, Elisa Dewulf en Elien Meyngheer. Er ontbreken nog twee therapeuten op de foto. © EDB
Redactie KW

Kinekor, een Kortrijkse groepspraktijk kinesitherapie uit de Burgemeester Gillonlaan in Kortrijk doet in het kader van de Warmste Week een verkoopactie ten voordele van de Mucovereniging.

Het is de eerste keer dat Kinekor deelneemt aan de Warmste Week. “We zijn een groepspraktijk voor kinesitherapie met vijf therapeuten die elk hun specialisaties hebben”, aldus Didier Vandepitte. Samen met Elien Meyngheer en Elisa Dewulf is hij gespecialiseerd in respiratoire kinesitherapie. “Muco is hier een aparte tak van, en we helpen verschillende muco-patiënten. De keuze was dan ook snel gemaakt om geld in te zamelen voor de Mucovereniging.”

Vrijdag stond Kinekor op ‘Winter in Kortrijk’ met een stand in de tent op het Schouwburgplein. Ook zaterdag staan ze er nog tot middernacht. De kinesitherapeuten en vrijwilligers verkopen er frisdranken, wijnen, bieren en glühwein en ook croques en pannenkoeken.

(EDB)