‘Kinehoek’ van Lauden Hugelier van start gegaan in Izegem

Lauden Hugelier start nieuwe kinepraktijk. (foto FM) © Frank Meurisse
Redactie KW

Lauden Hugelier, een sportieve ex-Gullegemnaar die nu in de Kortrijksestraat woont, startte onlangs met zijn gloednieuwe praktijk kinesitherapie de ‘Kinehoek’ in de Blekerijstraat 34.

Lauden (30) is een Gullegemnaar van afkomst. Hij is de partner van Sanne Mistiaen, dochter van de bekende Izegemnaar Ronny Mistiaen.

“Ik behaalde in 2014 een master in de kinesitherapie aan de Gentse universiteit”, zegt Lauden. “Momenteel werk ik in een kinepraktijk in Sente, maar wilde tegelijkertijd ook starten met een eigen zelfstandige kinepraktijk. In overleg met Sanne besloot ik die in Izegem te vestigen. We vonden de woning in de Blekerijstraat 34 een geschikte locatie voor een dergelijke kinepraktijk. In september 2018 zijn we begonnen met de renovatie en de inrichting. Die werken werden onlangs beëindigd. Maandag 2 maart was mijn eerste werkdag in mijn nieuwe praktijk, die ik nog altijd combineer met het helpen in de kinepraktijk in Sente.”

De benedenverdieping van de woning in de Blekerijstraat is voldoende ruim ingericht met een oefenzaal en enkele afzonderlijke behandelingsruimtes voor patiënten. “Ik wil mijn praktijk in Izegem nu eerst van nul opbouwen en als zich later de kans voordoet om samen te werken met andere collega’s in een groepspraktijk, dan zal ik dat waarschijnlijk ook wel doen. De ruimte is er alvast voor voorzien”, aldus Lauden, die ook manuele therapie, digitale needling en redcord-therapie doet.

Sportief

De ex-Gullegemnaar is een sportieve kerel.

“Ik voetbalde achtereenvolgens bij SK Gullegem, Excelsior Moeskroen, fusieploeg Moeskroen-Peruwelz, Eendracht Aalst, Oudenaarde, KFC Izegem, de Westhoek en sinds twee jaar weer bij het eerste elftal van SK Gullegem. Het lukte me altijd om het voetballen te combineren met studeren aan de unief. Ook toen ik bij de Oost-Vlaamse ploegen voetbalde, was de afstand naar Gent niet groot. Mijn schoonvader Ronny heeft dan vooral een hart voor het wielrennen. Hij is koersdirecteur van Izegem Koers en gaat al vele jaren in bijberoep mee als verzorger van wielerploegen”, besluit Lauden Hugelier. (IB)

Info: 0492 52 72 78.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier