Kinderopvang ‘t Kuipje viert twintigste verjaardag met een jaar vertraging

Redactie KW

In de afdelingen van IBO ’t Kuipje in Lo-Reninge, Vleteren en Alveringem was het op vrijdag 21 mei feesten geblazen voor de kinderen.

Het initiatief voor buitenschoolse opvang (IBO) mocht namelijk 21 kaarsjes uitblazen. “Vorig jaar bestond IBO ’t Kuipje 20 jaar en wilden we die verjaardag in het voorjaar van 2020 vieren”, zegt verantwoordelijke Evelin De Poorter. “Maar toen kwam de coronapandemie en kon ons gepland feest jammer genoeg niet doorgaan. We beslisten vervolgens om het feest te verplaatsen naar het voorjaar van 2021.”

Verrassingen

Momenteel kan door corona nog steeds geen groot feest worden gegeven. Maar de kinderbegeleidsters wilden deze verjaardag, ondertussen al de 21ste, deze keer niet zomaar laten voorbijgaan. Daarom werd afgelopen vrijdag in alle locaties van IBO ’t Kuipje een kinderverjaardagsfeest gehouden. “Het was een feest met een hapje en een drankje, slingers en ballonnen”, besluit Evelin De Poorter. “De kinderen kregen ook een geschenktasje met enkele kleine verrassingen. Natuurlijk was er ook feestmuziek.” De aanwezige kinderen hadden het alvast enorm naar hun zin.

(KVCL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier