Kinderbegeleiders en onthaalouders ontvangen doosje pralines

Tijdens de Dag van de Kinderbegeleider werden de kinderbegeleiders en onthaalouders door de gemeente bedankt voor hun dagelijkse inzet. © Nele
Redactie KW

Alle kinderbegeleiders en onthaalouders werden tijdens de Dag van de Kinderbegeleider in de kijker gezet. Ze kregen een doosje pralines met een hartverwarmend kaartje erbij.

“Tijdens de coronacrisis nemen alle kinderbegeleiders en onthaalouders een belangrijke taak op zich”, verduidelijkt schepen van Kind- en Gezinsbeleid Tom Braet.

“Ze creëren een fijne, warme en veilige plek waar elk kind zich goed voelt. Tijdens dit uitzonderlijk jaar is dat geen gemakkelijke maar wel een zeer cruciale opdracht.”

Centraal infopunt

“Voor vele gezinnen viel tijdens de coronacrisis de ondersteuning van grootouders weg en waren de kinderbegeleiders een vertrouwde rots in de branding. Ze hebben in moeilijke omstandigheden het beste van zichzelf gegeven.”

Tijdens de Dag van de Kinderbegeleider werden de kinderbegeleiders en onthaalouders door de gemeente bedankt voor hun dagelijkse inzet. De komende jaren investeert de gemeente verder in de ondersteuning van de lokale kinderopvang. Via het centraal infopunt kunnen ouders en kinderbegeleiders hulp vragen en er kan ook gezocht worden naar een geschikte opvangplaats. (Nele Sabbe)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier