"Op deze dag bedanken we alle kinderbegeleiders met iets kleins en symbolisch: een bloembol, als dank omdat ze elk kind laten groeien en bloeien", zegt schepen van Zorg Philippe De Coene (SP.A). Hij overhandigde de eerste attentie aan de kinderbegeleiders van kinderdagverblijf Auricula, dat gespecialiseerd is in de opvang van kindjes die specifieke zorgen nodig hebben.

"We weten dat dit een zeer zware job is. Jullie spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van een kind. Zeker bij de 60 kinderen die bij jullie verblijven. We hebben veel sympathie voor uw werk. Het moet ook een stimulans zijn om kinderen meer naar de opvang te laten gaan in plaats van naar de grootouders, die soms ook nog veel doen."

"Op deze dag bedanken we alle kinderbegeleiders met iets kleins en symbolisch: een bloembol, als dank omdat ze elk kind laten groeien en bloeien", zegt schepen van Zorg Philippe De Coene (SP.A). Hij overhandigde de eerste attentie aan de kinderbegeleiders van kinderdagverblijf Auricula, dat gespecialiseerd is in de opvang van kindjes die specifieke zorgen nodig hebben."We weten dat dit een zeer zware job is. Jullie spelen een cruciale rol in de ontwikkeling van een kind. Zeker bij de 60 kinderen die bij jullie verblijven. We hebben veel sympathie voor uw werk. Het moet ook een stimulans zijn om kinderen meer naar de opvang te laten gaan in plaats van naar de grootouders, die soms ook nog veel doen."