Na de transfers van enkele Mandel-spelers richting Winkel Sport, bewandelt Sofiane Oumedjeber (27) nu de omgekeerde weg. Hij keert daarmee ook terug naar zijn oude club. In 2016 streek Sofiane Oumedjeber met zijn broer Mehdi neer bij KFC Izegem. Hij werd weggehaald bij Iris Club de Croix, zijn broer speelde ook nog bij de beloften van KSV Roeselare. De twee maakten mee de overstap naar fusieclub Mandel United, waarmee ze in het eerste seizoen tweede eindigden achter Rupel Boom.

Het duo trok daarna naar Winkel Sport. Vorig jaar had Sofiane Oumedjeber een groot aandeel in de titel van Winkel Sport in tweede amateurklasse. Dit jaar kon hij niet mee verhinderen dat Winkel een retourticketje kreeg.

Mandel United bouwt aan een nieuw team waarin heel wat youngsters hun plaats zullen krijgen. Maar niettemin wil men ook een as met ervaring. En die lijkt er stilaan te staan. In doel is er Brecht Laleman, achterin Tom Raes en daarvoor als orkestmeester Nicholas Tamsin. Die andere centrale middenvelder Lilian Lorthiois verlengde ook zopas voor twee seizoenen. Voorin zijn er Aaron Dhondt en de polyvalente Ruben Pyck, maar ook nieuwkomer Jérome Mezine.

Lilian Lorthiois hier in duel met Goran Milovic van KV Oostende., VDB
Lilian Lorthiois hier in duel met Goran Milovic van KV Oostende. © VDB

Opvallend net als Lorthiois en Oumedjeber speelde Mezine ook ooit nog voor het Noord-Franse Iris Club de Croix.

Bij Mandel United verlengden ondertussen ook al de jonge A-kernspeler Andreas Hemelaere en Louis Callens en de 18-jarige doelman Robbe Tant werd eveneens aan de A-kern toegevoegd.

Davy Lammertyn, die nu al de Mandel-doelmannen van de jeugd onder handen nam, werd ook doorgeschoven naar de staf van het eerste elftal en kan gezien worden als de vervanger van Kurt Vandoorne.

Na de transfers van enkele Mandel-spelers richting Winkel Sport, bewandelt Sofiane Oumedjeber (27) nu de omgekeerde weg. Hij keert daarmee ook terug naar zijn oude club. In 2016 streek Sofiane Oumedjeber met zijn broer Mehdi neer bij KFC Izegem. Hij werd weggehaald bij Iris Club de Croix, zijn broer speelde ook nog bij de beloften van KSV Roeselare. De twee maakten mee de overstap naar fusieclub Mandel United, waarmee ze in het eerste seizoen tweede eindigden achter Rupel Boom.Het duo trok daarna naar Winkel Sport. Vorig jaar had Sofiane Oumedjeber een groot aandeel in de titel van Winkel Sport in tweede amateurklasse. Dit jaar kon hij niet mee verhinderen dat Winkel een retourticketje kreeg.Mandel United bouwt aan een nieuw team waarin heel wat youngsters hun plaats zullen krijgen. Maar niettemin wil men ook een as met ervaring. En die lijkt er stilaan te staan. In doel is er Brecht Laleman, achterin Tom Raes en daarvoor als orkestmeester Nicholas Tamsin. Die andere centrale middenvelder Lilian Lorthiois verlengde ook zopas voor twee seizoenen. Voorin zijn er Aaron Dhondt en de polyvalente Ruben Pyck, maar ook nieuwkomer Jérome Mezine. Opvallend net als Lorthiois en Oumedjeber speelde Mezine ook ooit nog voor het Noord-Franse Iris Club de Croix.Bij Mandel United verlengden ondertussen ook al de jonge A-kernspeler Andreas Hemelaere en Louis Callens en de 18-jarige doelman Robbe Tant werd eveneens aan de A-kern toegevoegd. Davy Lammertyn, die nu al de Mandel-doelmannen van de jeugd onder handen nam, werd ook doorgeschoven naar de staf van het eerste elftal en kan gezien worden als de vervanger van Kurt Vandoorne.