Kersvers feestcomité Grijsloco’s brengt Gijzelbrechtegem samen

Het kersvers feestcomité bestaat uit v.l.n.r. Bert Teughels, Lennert Teughels, Kristof Verhelst, Stanislas Blomme, Piet Bonte en twee leden die ontbreken op de foto Tommy Kerkhove en Yoerik Maes. © GV
Redactie KW

‘Ludieke activiteiten met nen hoek af tegen de verzuring’, luidt de omschrijving. “Tijdens de lockdown ontstond het idee om de buurt terug samen te brengen”, aldus initiatiefnemer Bert Teughels. “Hoe zotter de ideeën, hoe liever. Met enkele enthousiastelingen uit Grijsloke zijn we ervan overtuigd dat ons dorp heel veel mooie momenten te wachten staat met initiatieven als een Loco pop-up bar, een Loco feestweekend en een Burgemeester-verkiezing.”

Als eerste activiteit wordt de Grijsloco’s cc rally met BBQ georganiseerd op 18 september. “Dit is niet zomaar de dertiende brommer- of scooterrit in een dozijn. Het is de eerste èchte LOCO-brommerrit met keuze uit twee routes met als vertrekpunt de loodsen van tuinwerken Verhelst. Alleszins zijn de Grijsloco’s er klaar voor, maar is Grijsloke ook klaar voor de Grijsloco’s?”, lacht Bert. (GV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.