Maar wel groot genoeg om er in weg te dromen. Ieder hoekje is met oog voor detail ingericht door het team van de animatoren. Via de hobbyruimte en de keuken kom je in de zithoek en de living.

De nadruk ligt voor een keer niet op verkopen, wel op de sfeer. Een verademing. Hoewel er ook in Sint-Camillus verkocht wordt. Onder meer confituur, koekjes, breiwerk en juwelen die door de bewoners zelf gemaakt werden.

Maar laat je vooral meeslepen door het verleden en de warme sfeer van een unieke kerstbeleving. De kerstmarkt is nog open dit weekend op zaterdag 8 en zondag 9 december tussen 14:30 en 18 uur.

(SL)

Maar wel groot genoeg om er in weg te dromen. Ieder hoekje is met oog voor detail ingericht door het team van de animatoren. Via de hobbyruimte en de keuken kom je in de zithoek en de living. De nadruk ligt voor een keer niet op verkopen, wel op de sfeer. Een verademing. Hoewel er ook in Sint-Camillus verkocht wordt. Onder meer confituur, koekjes, breiwerk en juwelen die door de bewoners zelf gemaakt werden. Maar laat je vooral meeslepen door het verleden en de warme sfeer van een unieke kerstbeleving. De kerstmarkt is nog open dit weekend op zaterdag 8 en zondag 9 december tussen 14:30 en 18 uur.(SL)