Kerstmarkt in Wevelgems woonzorgcentrum baadt in sprookjessfeer

Redactie KW

Wie houdt van sprookjessferen, moet dit weekend op de kerstmarkt in woonzorgcentrum Sint-Camillus in Wevelgem zijn.

Van heinde en verre komen mensen afgezakt naar woonzorgcentrum Sint-Camillus in Wevelgem. “Al lang niet meer enkel bewoners en familieleden komen naar onze kerstmarkt”, aldus het team leven en wonen. We hoorden er verschillende reacties als zijnde ‘de mooiste kerstmarkt van de streek‘.

Sprookjeswedstrijd

Het team leven en wonen zorgde zoals elk jaar samen met vrijwilligers weer voor veel meer dan enkel maar een kerstmarkt. De kerstman en kerstbomen ontbreken natuurlijk niet, maar allerlei sprookjesfiguren sieren in een feeërieke sfeer het hele kerstgebeuren. Er worden ook verschillende artikelen verkocht die gedurende het jaar gemaakt werden door de bewoners en vrijwilligers. De opbrengst gaat opnieuw naar activiteiten voor de bewoners.

Veel kinderen vinden het ook fijn om aan de wedstrijd die gekoppeld is aan het gebeuren, deel te nemen. Voor 50 cent moeten ze benoemen welke negen sprookjes er uitgebeeld worden in de inkom en in de kerstmarkt, waar je je in de Efteling waant. Aan die wedstrijd is ook een prijs verbonden.

De kerstmarkt is op zaterdag 14 december nog tot 18 uur open en op zondag 15 december kan je er van 14.30 tot 18 uur naartoe. Alles vindt plaats in wzc Sint-Camillus, Kloosterstraat 21 in Wevelgem.

Kerstmarkt in Wevelgems woonzorgcentrum baadt in sprookjessfeer

(EDB – foto’s EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier