Om 11.52 uur zag Otto Coudenys het levenslicht. Martijn Coudenys en Floor Bogaert zijn de fiere ouders. " We hadden het niet verwacht dat ons zoontje ter wereld zou komen op Kerstmis", vertelt mama Floor. " Op dinsdag 24 december werd ik opgenomen in het ziekenhuis. Het werd een lastige en ook uitputtende bevalling en Otto zag het levenslicht via een keizersnede. De uitgerekende bevallingsdatum was op 21 december. Kerst zal voor ons en voor onze familie altijd een speciale dag blijven.

Voor Otto zal het ieder jaar een dubbel feest worden." Otto is 49 cm en weegt 3kg 420. Het is het eerste kindje van Martijn en Floor. Het wiegje staat thuis te wachten in Egem.

(NS)

Om 11.52 uur zag Otto Coudenys het levenslicht. Martijn Coudenys en Floor Bogaert zijn de fiere ouders. " We hadden het niet verwacht dat ons zoontje ter wereld zou komen op Kerstmis", vertelt mama Floor. " Op dinsdag 24 december werd ik opgenomen in het ziekenhuis. Het werd een lastige en ook uitputtende bevalling en Otto zag het levenslicht via een keizersnede. De uitgerekende bevallingsdatum was op 21 december. Kerst zal voor ons en voor onze familie altijd een speciale dag blijven. Voor Otto zal het ieder jaar een dubbel feest worden." Otto is 49 cm en weegt 3kg 420. Het is het eerste kindje van Martijn en Floor. Het wiegje staat thuis te wachten in Egem. (NS)